Telefon

Tlf. (+47) 489 59 950
Man.–fre. 08.00–16.00

Avdelinger

Vestfold og Oslo
post@ergotek.no

Besøksadresse

Åsgårdstrandveien 247
3153 Tolvsrød

Tjenester

Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen boligventilasjon. Med mange års erfaring har vårt dyktige team høy kompetanse innen ventilasjonsanlegg. Vi er stolte av å være merkeverksted for noen av bransjens fremste produsenter av ventilasjonsaggregat.

At vi er merkeverksted vil gi en trygghet for deg som kunde. Vi bruker originaldeler og i de fleste tilfellene kan vi løse feil og utfordringer fortløpende, da vi alltid har tilgang på et bredt utvalg deler i servicebilene våre.

Hvor tilbyr vi våre tjenester?

For oss er det viktig å kunne tilby god service til våre kunder der de holder til. Derfor kan vi bistå med hjelp i store deler av Østlandet. Vi tilbyr våre tjenester i Telemark og Vestfold, Viken og Oslo. 

Hvis aggregat er nyere enn 5 år utfører vi reklamasjonsarbeid de nevnte fylkene. Hvis aggregat er eldre enn 5 år, ta kontakt for kostnadsestimat.Innregulering med luftmengdemåler

En bolig med balansert ventilasjon fungerer ikke optimalt før det er innregulert med luftmengdemåling. Dette gjør du bare en gang og kan være en lur investering.


Finn ut merReparasjon

Vi utfører reparasjon av ventilasjonsaggregat, utskifting av gamle aggregat, loftsvifter, kjøkkenventilator/kjøkkenhette, sentralstøvsugere eller bare tette rør. Kontakt oss for et tilbud i dag.


Finn ut merServiceavtale

Vi har avtaler med en rekke borettslag og privatpersoner. Enten det er snakk om boligventilasjon i eneboliger, leiligheter eller borettslag. Ettersyn kan være en god investering.


Finn ut merStøyproblematikk

Har du et hus hvor det er mye støy fra ventilasjon?
Vi kan raskt se om et anlegg er montert med lydfeller der det er påkrevd. Har du et nytt hus kan det lønne seg å få en rapport før garanti går ut.


Finn ut merFilterbytte

Kanskje ønsker du bare at vi skal hjelpe deg med bytte av filter? Våre servicetekniker kan effektivt bytte filter hjemme hos deg. Vi kommer til avtalt tid og du får en fastpris på hele oppdraget.


Finn ut merKamerainspeksjon

Vi inspiserer kanaler for mistanke om hindring av luftpassasje eller lekkasjer. Vi har profesjonelt utstyr som er tilpasset slike oppgaver. Ved en kamerainspeksjon vil vi kunne se hva som er problemet.


Finn ut merKanalrens

Vi utfører Kanalrens med roterende børster med etterfølgende kamerainspeksjon som kvalitetssikrer resultatet. Ønsker du service på aggregat gjør vi gjerne dette samtidig til en hyggelig pris. Må deler byttes gjør vi det samtidig.


Finn ut merBefaring

Har du noen spørsmål rundt boligventilasjon? Eller lurer du på om en serviceavtale kan være aktuelt for deg?
Ta kontakt med oss. Vi tar gjerne en uforpliktende samtale med deg. Vi har også mulighet til å komme på befaring.


Finn ut mer

ansatte, teamet som jobber tjenester innen boligventilasjon, servicebil, himmel

Vi er merkeverksted for:

Kontakt Ergotek

Har du noen spørsmål rundt boligventilasjon eller noen av tjenestene vi leverer? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.